Thuis

Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is Elektroco. van Zhongshanshuangyun, Ltd een fabrikant wat in 2007 wordt gevestigd en in zhongshan stad gevestigd. In de markt van LEIDENE lampen, bezitten wij zeer groot-gerangschikte fabrieken, als snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van LEIDENE verlichting integreren. Wij zijn een een inzamelingsonderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop in één van het verwerkende bedrijf.

Op het principe van Kwaliteit eerst, Vertrouwen en Win-win, worden wij geconcentreerd op waarde voor cliënten. Wij specialiseren ons in productietechnologie van energie - de besparingslichten en de LEIDENE lampen, die breed behandelen belden van producten met inbegrip van energie - besparingslampen, halve spiraalvormige energie - besparingslichten, volledige spiraalvormige energie - besparingsbollen, lotusbloemverlichting; LEIDENE bol, LEIDEN graanlicht, LEIDENE vlekverlichting, LEIDENE kaarslamp, LEIDEN paneellicht, LEIDENE buis T5/T8, leiden onderaan licht, enz. Alle processen om, van ontwerp, ordeplaatsing te vervaardigen, productie, die worden aan het verschepen testen voltooid zorvuldig van ons personeel. Met afzonderlijke productielijnen voor kleine en grote orden, kunnen wij orden ondanks ordevolumes buigzaam veroorzaken. Wij leveren ook grondstoffen van alle producten. Wij hebben een professioneel R&D-team en de afdeling heeft nieuwe producten constant ontwikkeld.

Met de volledige capaciteit die van onderzoek, en de verlichtingstoestellen vervaardigen verkopen. Gebruikend de essentiële grondstoffen en samen met geavanceerd technisch, bieden wij u de lampen aan die met hoog lumen gewaarborgd zijn, goede kleur die, elektriciteitsdoeltreffendheid teruggeven, en snakken levensduur. De betrouwbare lampen kunnen op een brede waaier van plaatsen in openlucht en binnen met een rooskleurige toekomst in termen van ecologie vriendschappelijke betekenis worden toegepast.

Ons bedrijf behandelt een gebied van 8.000 vierkante meters, met meer dan 150 personeelsleden. Ons bedrijf is volledig-uitgerust een Nd elk product door product zal worden getest vijf die proces meten tijdens de gehele productieprocedures. Gebaseerd op halfautomatische productielijnen en een reeks van procesmateriaal, bereikt onze maandelijkse productie 800.000 stukken wat snelle levering voor onze cliënten verzekert. Met uitstekende kwaliteit en redelijke prijs, zijn onze producten verkopen goed op Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, en Oost-Europa.

Oprecht welkome OEM & ODM vereisten. Wij zullen ernaar streven om de hoogste kwaliteitsproducten en de klantenservice te leveren. Alle klanten zijn welkom in vertrouwen om ons bedrijf te bezoeken. De beste oplossing voor uw zaken zal met ons volledig hart worden aangeboden. Wij zullen met u met de ernstigste houding tegenover ontwikkelings schitterende zaken totaal fervidly samenwerken.
China Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
China Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Is Elektroco. van Zhongshanshuangyun, Ltd een fabrikant wat in 2007 wordt gevestigd en in zhongshan stad gevestigd. Wij zijn een een inzamelingsonderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop in één van het verwerkende bedrijf. Op het principe van Kwaliteit eerst, Vertrouwen en Win-win, worden wij geconcentreerd op waarde voor cliënten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van LEIDENE bol, T8 en T5 geleide buis, LEIDEN paneellicht en Energie - besparingslicht, enz.
China Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Shuang Yun

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Certificaten China Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Certificaten